Corona update fra formanden

Godaften, eller øhh hvad siger man lige på en aften som i aften 🤷. Der skal en del sprit til for at redde den (og det er ikke til hænderne).
 
Men nå, det gik som der var gættet på, alle restriktioner bliver forlænget. Det får så nogle konsekvenser for os i klubben (Ja den eksisterer faktisk endnu).

Først så må vi udskyde bestyrelsesmødet næste onsdag. Min yndlings sekretær og jeg aftalte tidligere på dagen at vi kunne flytte det til d. 10/2 men det kan jeg allerede høre mellem linjerne at det også er højest usandsynligt at det bliver tilladt der. Så vi aflyser mødet og planlægger et nyt når vi har åbnet op så vi må mødes igen.

Det næste bliver så filmaftenen på fredag. Med en begrænsning på 5 personer og anbefalinger om at blive munk, eneboer og eskimo så giver det vist heller ikke rigtigt mening.

Så følger vores generalforsamling. Vi havde jo tidligere luret at det kunne blive udfordret på den planlagte dato, så vi havde en backup dato klar. Som det ser ud nu så bliver det ikke muligt at samle det der skal til for at afholde generalforsamlingen på hverken den første eller anden af de datoer. Så med andre ord, det er udskudt på ubestemt tid. Og en dato og indkaldelse kommer engang når vi er ude på den anden side og kan navigere i det igen.

Jeg vil ikke trætte jer med meddelelser som denne i tide og utide, men nu da selve generalforsamlingen bliver flyttet syntes jeg det var på sin plads. Men vi må se hvornår det lysner igen og så senest der vender jeg tilbage.

Hold ud, det bliver godt igen og så laver vi en brænder længere end man kan køre på en liter.

Mvh. Formanden